-35% на щорічний чек-ап в лабораторії Ескулаб З 1 жовтня ми запускаємо акцію з медичною лабораторією Ескулаб. Кожен клієнт Аптека Доброго Дня може завітати в будь-яку лабораторію Ескулаб та отримати знижку 35% на програму аналізів «Щорічне профілактичне обстеження». До програми входять аналізи, які дають можливість:

  • Перевірити роботу печінки та нирок — печінкові проби (АЛТ, АСТ, ГГТ, білірубін загальний, білірубін прямий, білірубін непрямий, білок загальний) та ниркові проби (креатинін, сечовина, сечова кислота);
  • Виявити можливі загрози серцево-судинних захворювань — тригліцериди, ліпопротеїди високої щільності, ліпопротеїди низької щільності, холестерин загальний;
  • Перевірити роботу щитоподібної залози — ТТГ, Т4 вільний;⠀
  • Упевнитися, чи немає ризику переддіабету та діабету — глюкоза;
  • Оцінити загальний стан організму, виявити запальні процеси, діагностувати інфекції сечовивідних шляхів та порушення метаболізму — загальний аналіз крові (ЗАК) та загальний аналіз сечі (ЗАС).

Щоб отримати знижку в Ескулаб потрібно: Завітати в медичну лабораторію Ескулаб. Всі адреси тут: https://esculab.com/address На рецепції під час оформлення програми аналізів «Щорічне профілактичне обстеження» продиктувати промокод “Знижка від Аптеки Доброго Дня”. Пропозиція діє з 1 до 31 жовтня 2023 року у всіх відділеннях Ескулаб. Важливо: Знижка не поширюється на послугу взяття крові. Грошовий еквівалент знижки за промокодом не надається. Замовлення зі знижкою можна оформити лише у відділенні Ескулаб.  Рекомендації лікаря з підготовки до лабораторних досліджень є першочерговими. З детальними правилами підготовки до аналізів можна ознайомитись ТУТ.