Cart Link

Для чого потрібні навушники

У нинішній час, складно уявити людину, яка не користується навушниками. Навушники до телефону використовують люди різного віку, а особливо молодь. З їх допомогою, користувачі прослуховують улюблену музику під час занять спортом або перебуваючи в громадському транспорті, дає можливість прослуховувати аудіо книги і при цьому займатися іншими справами.

Beats X wireless

Асортимент навушників досить великий, проте не всі знають, як вибрати потрібний аксесуар. Часом для занять спортом, вибираю величезні накладні навушники, і при інтенсивних рухах відчувають дискомфорт. Часто вони і зовсім зриваються з голови. Справа в тому, що існує кілька основних видів: вкладиші, накладні, накладні і бездротові навушники. Багато користувачів і не підозрюють, що існують глобальні відмінності. Нижче ми поговоримо про кожного з видів.

різновиди навушників

Вкладиші - назва пішла від способу їх застосування, тобто вкладання в вухо. Найчастіше їх розмір становить приблизно 9-11 мм. У більшості випадків такі навушники використовують, як гарнітуру до смартфону. Якщо в них відсутній мікрофон, то доцільно їх використовувати для МР3 плеєра. Головним достоїнством є компактність. Однак якість звуку гірше, ніж в більш громіздких варіантах (закриті, накладні та ін.). Маленький розмір мембрани не дозволяє відтворювати низькі частоти на належному рівні.

Купуючи такі навушники, не варто чекати від них звукоізоляції. Ви будете чути все, що відбувається, навколо використовуючи практично будь-яку модель навушників виду вкладиші. Головним плюсом є невисока ціна, яка порадує покупця. Призначені вони для тих, хто не примхливий в якості звуку і тих, у кого в вухах не тримаються вакуумні навушники, але хочеться щось компактне.

Apple EarPods в вусі

Вакуумні навушники за якістю звуку перевершують вкладиші. Друга назва вакуумних навушників - затички. Від інших видів навушників вони відрізняються силіконовими, найчастіше змінними, насадками і фіксацією всередині вушного каналу. Звукоізоляція в даному виді навушників знаходиться на високому рівні. При їх використанні звук ніби грає всередині вас, що створює ефект «занурення». Якість звуку порадує покупця, але не всі моделі можуть їм похвалитися. При покупці вакуумних навушників не намагайтеся сильно економити, так як це може зашкодити якості звуку.

Призначені вакуумні навушники для тих, що є частим гостем громадського транспорту, або живе у великих, гучних містах. Плюсом таких навушників є потужні баси і якісний звук. Купуючи навушники від таких брендів як Apple, Sony, Ceneva, AKG ви отримаєте максимальну якість, але ціна буде немаленькою. Якщо бюджет обмежений і є бажання заощадити, то купуючи в інтернет магазині ви зможете підібрати недорогі вакуумні навушники.

купити навушники Київ

Моніторні (Закриті) навушники мають немаленькі габарити і надягають на голову, при цьому вухо повністю закрито. За рахунок великої внутрішньої площі, якість звуку вище. Хороша ізоляція також впливає на якість звуку. Їх єдиний недолік - великий розмір. Використовувати такі навушники за межами будинку дуже незручно, але вони для цього і не призначені. Навушники даного виду діляться на відкриті і закриті. Закриття є більш професійними і підходять для звукорежисерів, а ось відкритими зазвичай користуються меломани і любителі комп'ютерних ігор.

Marshall моніторні навушники на голові

Накладні навушники, на відміну від моніторних, закривають вухо частково. Справедливо сказати, що вони є аналогом моніторних навушників, але без повної ізоляції. Якість звуку далеко від моніторних навушників, але краще крапельок (вкладишів). Звукоізоляція неідеальна, але сторонніх шумів особливо нечутно. Тримаються вони на голові за допомогою спеціального кріплення на наголов'я.

Beats Solo навушники на голові дівчини

Дротові або бездротові?

Всі навушники діляться на дротові і бездротові. Бездротові навушники володіють головним достоїнством - відсутність проводів, адже підключення до плеєра або смартфону відбувається за допомогою Bluetooth. Саме тому вони можуть працювати на деякій відстані від пристрою з відтвореної музикою (часто ця відстань складає 10 метрів). У деяких випадках такі навушники відтворюють музику з карти пам'яті, яка встановлюється в самі навушники. У корпус таких навушниках встановлюється акумулятор або батарейки. Найчастіше саме такі характеристики спокушають купити Bluetooth-навушники.

Apple AirPods в вухах

Бездротові навушники на перший погляд здаються суцільним плюсом, але це не так. Головним їх мінусом є батарея, яку постійно треба заряджати. Для любителя в цьому немає нічого страшного, але якщо ви використовуєте навушники в роботі, то варто подумати про проводове варіанті. Швидше за все, ви чули, що якість в бездротових навушниках нижче, але насправді це не так. На сьогоднішній день на ринку чимало якісних бездротових навушників, але їх ціна значно вища, ніж у провідних з такими ж характеристиками.

Які навушники краще купити

Головною вимогою для вибору навушником є вид діяльності, в якій буде використовуватися аксесуар. Далі, потрібно відштовхуватися від розміру і виду навушників, необхідного вам. Після чого потрібно визначитися з якістю звуку. При цьому, рекомендована чутливість становить не менше 100 дБ, даний параметр безпосередньо впливає на гучність звуку. У нинішній час існує велика кількість виробників навушників: JBL, Monster, Beats by Dr. Dre і інші. Тому напевно ви знайдете потрібний розмір і дизайн навушників. У випадку з навушниками-вкладишами існує одна дуже корисна фішка. Силіконові накладки можна міняти. Тому при дискомфорті можна замінити накладки на менші або більші. В Україні купити навушники будь-якого виду можна на нашому сайті.

Навушники і гарнітури в Bigmag

В Bigmag Ви зможете знайти Навушники і гарнітури, починая від 249 грн до 8699 грн

Вартість популярних товарів з категорії Навушники і гарнітури

Назва товару Ціна товару
Навушники Monster® by Adidas® Sport Response ™ Earbuds Purple 856 грн
Бездротові навушники Bluetooth ADENKI RUNNER-1 Grey & Black 1199 грн
Гарнітура Samsung (EO-EG920L) Blue-Black EO-EG920L 543 грн
Навушники Bluedio T2 Plus White 739 грн
Навушники Panasonic RP-HJE125E-D Orange 259 грн

Характеристика товарів у каталозі - "Навушники і гарнітури"

Назва характеристики Значення
✅ Категорія товарів Навушники і гарнітури
✅Кількість товарів у каталозі Навушники і гарнітури 967 шт
✅ Середня ціна товару 4363 грн
✅ Найдешевший товар у розділі Навушники і гарнітури 249 грн
✅ Найдорожчий товар у розділі Навушники і гарнітури 8699 грн
Про BigMag:
<strong>10 років</strong> на ринку України
10 років на ринку України
Більше <strong>100.000 клієнтів</strong>
Більше 100.000 клієнтів
4 магазини в Україні
1000+ відгуків на Google, середня оцінка 4,6*
Працюємо <strong>7 днів</strong> в тиждень та <strong>12 годин</strong> кожен день
Працюємо 7 днів в тиждень та 12 годин кожен день
Аудитирія в Instagram 117.000 та TikTok 112.000
Whatsapp
Замовити через telegram