Доставка і оплата

Бескоштовна доставка від 3000 грн

Про доставку

Компанія BooksIT працює без свят і вихідних! Клієнти України можуть отримати замовлення протягом 1-5 днів, в залежності від місцезнаходження населеного пункту і обраного способу доставки. Замовлення на суму понад 3000 грн доставляються безкоштовно*. Доступні способи, точні терміни та вартість доставки ви можете побачити під час оформлення замовлення, після вибору міста доставки.

*Доставка здійснюється за рахунок підприємства.

Доставка по Україні

Доставка на склад «Нова пошта»

Вартість доставки розраховується автоматично згідно тарифам компанії при оформленні замовленя. У середньому вартість доставки складає 45 грн. Замовлення буде доставлене у пункт самовивозу протягом 1-3 робочих днів. «Нова пошта» проінформує SMS-повідомленням про те, що замовлення чекає у відділенні «Нова пошта».

Зверніть увагу: замовлення, оформлені до 15:00, доставляються до відділення «Нова пошта» на наступний робочий день (у віддалені населені пункти на 2-3 день). Замовлення, оформлені після 15:00, будуть відправлені на наступний день. Замовлення може безкоштовно зберігатися на складі «Нова пошта» 4 робочі дні. На 5 день замовлення автоматично відправляється назад Відправникові. Для отримання відправлення необхідний паспорт, посвідчення особи або додаток «Нова пошта». Доставка здійснюється по всій території України.

Кур'єрська доставка «Нова пошта»

Вартість доставки залежить від габаритів посилки та може складати від 60 грн і більше. Доставка здійснюється по всій території України.

Доставка у поштомат «Нова пошта»

Поштомат – це термінал самообслуговування, де ви можете забрати своє замовлення. Вартість доставки складає 35 грн. Оплата замовлення можлива тільки on-line на сайті. Замовлення буде доставлено у поштомат протягом 1-2 робочих днів. Коли посилка прибуде у поштомат – ви отримаєте SMS-повідомлення з кодом для відкриття комірки. Замовлення може безкоштовно зберігатися у поштоматі «Нова пошта» 3 робочі дні. На 4 день замовлення автоматично відправляється назад Відправникові. Доставка здійснюється по всій території України.

Зверніть увагу!
Замовлення зроблені після 15:00, будуть відправленні наступного дня
Якщо з’явилися питання

Про оплату

Для оплати замовлень онлайн – виберіть при оформленні замовлення спосіб оплати: Оплата онлайн. Після підтвердження замовлення ви потрапите на сайт платіжної системи, де необхідно буде ввести реквізити платіжної карти і пройти верифікацію за допомогою SMS-повідомлення. Якщо з будь-яких причин платіжна система не приймає оплату картою, ви автоматично повернетесь на сайт booksit.com.ua, де зможете вибрати інший спосіб оплати.

Спосіб онлайн оплати AssetsPayments

Банківським переказом

Якщо ви вирішили оплатити замовлення за допомогою банківського переказу, то під час оформлення замовлення вам необхідно вказати форму оплати «Банківський переказ». Коли замовлення буде оформлене, наш менеджер зв'яжеться з вами для підтвердження замовлення та відправлення рахунку.

Оплата системою Mastercard

Ви маєте можливість оплатити своє замовлення карткою з MasterCard за допомогою системи оплати онлайн

Оплата системою Visa

Ви маєте можливість оплатити своє замовлення карткою з VISA за допомогою системи оплати онлайн

Зверніть увагу!

Ви оплачуєте 100% вартості товару, потім ми його висилаємо
Це зроблено для автоматизації магазину, що сприяє швидкості його роботи