ДАРУЄМО ПІЦУ КВАТРО ФОРМАДЖІ У ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

Святкуйте день народження разом з il Molino! 

Даруємо піцу Кватро Формаджі до замовлення від 500 грн в день народження та 14 днів після!
Замовити можна в уcіх ресторанах, через наш сайт та в оператора служби Доставки: 222-4444

Просимо звернути увагу на те, що акційні пропозиції не сумуються між собою. В одному замовленні можна скористатися лише однією акційною пропозицією.

У Вашої дитини чи у Вас незабаром День народження і ви не знаєте, чим пригощати гостей? Пропонуємо замовити піцу в Il Molino, весело провести цей чудовий день та отримати максимум позитивних емоцій. Вам не потрібно буде готувати страви для великої кількості гостей та витрачати на це час. Піца на День народження є найкращим варіантом, оскільки італійську страву люблять дорослі і діти. Клієнти оформляють замовлення та легко вирішують проблему з приготуванням їжі. Кухарі готують традиційні страви італійської кухні, а кур’єри забезпечують доставку піци за вказаною адресою. 

Піца на День народження

Ситна, ароматна та смачна піца – саме те, що треба на свято. Такою стравою можна насолодитися, не виходячи з дому. Потрібно лише обрати піцу для себе та гостей, розглянувши наші пропозиції. На вибір представлені різноманітні варіанти: з в’яленими томатами, білими грибами, маринованою грушею, трюфельним медом, салямі Пепероні, свіжими печерицями. 

В меню Ви знайдете вегетаріанську, гостру, фірмову піцу. Всі варіанти заслуговують Вашої уваги, оскільки в піцерії працюють майстри своєї справи. Кухарі готують піцу за традиційною рецептурою, відповідально ставляться до роботи та дотримуються високих стандартів. 

Звернувшись до нас та замовивши піцу, ви не пожалкуєте! У нас є переваги, про які слід розповісти докладніше:

  • приготування справжньої неаполітанської піци з 2010 року;
  • використання відбірних інгредієнтів;
  • розкачування тіста для піци вручну;
  • сезонні новинки, які нікого не залишають байдужими;
  • постійний розвиток та вдосконалення сервісу. 

Знижка від піцерії Il Molino на День народження

Раді Вам повідомити про те, що в піцерії Il Molino діють знижки та вигідні акції на День народження! Якщо наближається важлива дата, ні про що не турбуйтесь. Не стійте біля кухонної плити, оскільки є інше рішення, яке сподобається і Вам, і гостям. Замовте піцу до Дня народження та отримайте чудовий подарунок! Ми потурбувались про те, щоб клієнти залишались всім задоволені. 

Піцерія Il Molino дарує піцу «Кватро Формаджі» за умови замовлення від 500 грн. Пропозицією можна скористатися безпосередньо в День народження та протягом 14 днів після. Акція діє у всіх закладах нашої мережі. Замовити піцу можна за телефоном, вказаним на сайті, або в онлайн-режимі. Святкуйте День народження разом з нами, дивуйте гостей смачними стравами та розважайтесь!