Очистити

Чим корисний конструктор для дітей

Користь конструктора для дітей незаперечна, адже він розвиває дрібну моторику, а з нею розвивається і мислення. Коли дитина будує конструкції, у неї розвивається фантазія, а з нею – і творчі здібності. У малюка з'являються конструкторські навички та розвивається поняття логічної послідовності речей. Діти, які з дитинства люблять грати з конструкторами, в майбутньому можуть стати архітекторами, інженерами-конструкторами, будівельниками, і легко освоїти все, що пов'язано з конструюванням.

Дитячі конструктори бувають різними, ціни на них теж різні, але принцип у них всіх один - з безлічі деталей зібрати одну цілісну річ.

Унікальність та перевага LEGO

Бренд LEGO за багато років свого існування став улюбленим захопленням дітей у всьому світі. LEGO це не просто конструктор. Це інструмент, засіб та пристосування для того, щоб створити свій власний світ і дати волю фантазії. З LEGO ви та ваша дитина можете побудувати будинки та хмарочоси, машини та кораблі, можете вигадувати персонажам найрізноманітніші сценарії життя.

У цьому бренді дуже багато серій – для найменших, для побудови міста чи села, набори для побудови літаків чи кораблів, споруд. Найунікальніші серії конструкторів LEGO включають навіть тематичні набори з популярної гри Minecraft, з відомого мультфільму «Крижане серце», з фільмів «Пірати Карибського моря», «Зоряні війни» і «Гаррі Поттер».

LEGO пройшов не через одне покоління. Раніше це був просто іграшковий конструктор, зараз бренд розширився і виріс. У нього тепер є парки відпочинку та розваг по всьому світу, які зроблені з конструктора, кілька власних фільмів (Лего. Фільм (1 та 2 частина); Лего Фільм: Бетмен; Лего Фільм: Ніндзя го; LEGO Зоряні війни; LEGO Супергерої та ін. ), безліч комп'ютерних і мобільних ігор. LEGO вже поширився далеко за межі однієї своєї специфікації, що допомогло йому вирости та завоювати інтерес дітей всього світу.

Історія бренду

Засновником компанії LEGO є данський тесляр Оле Кірк Крістіансен, 1891 року народження. Виріс він у небагатій родині фермерів, але його улюбленою справою завжди були теслярські роботи. Коли він виріс, то покинув рідну Данію заради роботи за кордоном. Повернувшись через кілька років із накопиченим капіталом, він купує столярний цех та лісовий склад у місті Біллунд і займається виготовленням предметів для повсякденного побуту. Але бізнес швидко прогорів, і він вирішив перенаправити рід діяльності, почавши виготовляти поширені на той час дерев'яні іграшки та мініатюрні набори меблів. Оле назвав свою компанію з виробництва іграшок LEGO, що з данський перекладається як «грати добре» (LEg GOdt). Іграшки ці Оле Кірк почав виготовляти у 1932 році, і цей рік вважається початком історії бренду LEGO. Назва своєї компанії він дав у 1934 році, коли вона вже встигла розширитись.

З кожним роком компанія все зростала, а 1947 року реалізувала ідею, яка назавжди змінила її долю – іграшки стали робити пластмасовими та на них з'явилися штирі та виїмки, завдяки яким деталі могли з'єднуватися між собою. Так з'явився перший конструктор LEGO. Через кілька років запустилося перше виробництво такого конструктора, а 1954 року в Данії було офіційно зареєстровано торгову марку LEGO. На той момент керівником компанії був уже син Оле Кірка Готфрід.

З кожним роком компанія створювала все нові серії конструктора на різні тематики, брала також ідеї у відомих на той час мультфільмів. Керівник компанії займався вдосконаленням деталей та способів їх з'єднання, він наголошував саме на універсальності деталей.

LEGO дуже подобався дітям і викликав у них великий інтерес, шляхом чого бренд став поширюватися. Попри свій колосальний успіх, компанія часом переживала великі кризи, але все одно зуміла залишитися на плаву.

Сьогодні LEGO – це компанія, яка завоювала серця дітей по всьому світу та визнана найвпливовішою компанією у світі. Керівники компанії так і продовжують свою династію, і нею керують безпосередньо прямі спадкоємці засновника компанії Оле Кірка Крістіансена.

LEGO – задоволення для дитячої фантазії

LEGO – це конструктор, який подобається практично кожній дитині та дітей просто неможливо відірвати від побудови будинків, машин, кораблів для маленьких LEGO – чоловічків. Можна придумати власний сценарій їхнього життя, дати волю фантазії та поринути у власний іграшковий світ, який діти надихають. Для них це справді задоволення. З LEGO дитина легко зануриться у цей світ.

Зараз LEGO можна купити поки не в кожному магазині, але в нашому інтернет-магазині pampik.com ви можете замовити конструктор від цього бренду будь-якої серії, комплектації та для будь-якого віку, ще й недорого. У нас є як набори для найменших та класичних конструкторів, так і набори для побудови унікальних та барвистих споруд, збором яких можуть захопитися як діти, а і їхні батьки.