Loading...
Нові відгуки

Замовляйте в книжковому магазині Readeat

Readeat – книжковий магазин у Києві та онлайн магазин книг із великим асортиментом як українськомовної літератури, так і англомовної. Тут ви знайдете книжкові підбірки для дітей, підлітків та дорослих. Художню літературу, навчальну, фантастику, комікси та нон-фікшн. 

Переходьте у магазин та обирайте книги, журнали або платівки для себе чи на подарунок, оплачуйте зручним способом, а ми доставимо ваші книжкові замовлення якнайшвидше. Тривалість доставки по Україні – 1-3 дні. Ціна доставки визначається тарифами пошти. Також ви можете відвідати магазин офлайн у Києві.

Наш асортимент книг

На момент відкриття магазин Readeat налічує понад 8000 найменувань, книжки різноманітних жанрів. Крім того, наш книжковий інтернет магазин міститиме великий асортимент вінілу — близько 1000 платівок. 

Ось кілька категорій книг:

  • книги сучасних українських письменників та поетів (Сергій Жадан, Артем Чех, Ірена Карпа, Тетяна Малярчук, Оксана Забужко та ін.);
  • книги з української класики, які увійшли до шкільної програми та ті, що не потрапили до канону (Тарас Шевченко, Леся Українська, Ольга Кобилянська, Юрій Яновський, Осип Турянський, Ліна Костенко, Валер’ян Підмогильний та ін.);
  • книги іноземних авторів-класиків (Герман Гессе, Гюстав Флобер, Гі де Мопассан, Данiель Дефо);
  • популярні комікси та манґи;
  • періодика (Vogue, LA BOUSSOLE, Локальна історія);
  • книги для дітей від найменших до підлітків;
  • художні та нон-фікшн книги англійською мовою;
  • платівки.

Окрім цього, магазин сформований так, що ви можете обирати книги за тематикою, яка вам цікава. Наприклад, книга про моду, мистецтво, фотографію і дизайн, саморозвиток, бізнес, здоров’я, психологія, виховання дітей, політологія та багато інших категорій. 

Також ми створили редакційні книжкові полиці. Книга, яка вам актуальна, може бути саме там! На редакційних полицях ви знайдете книги, які рекомендують герої нашого проєкту «Київ-читацький», що почитати, щоб навчитися писати, книги, які допоможуть глибше зрозуміти російсько-українську війну, а також велика полиця поезій. Щоб переглянути усі полиці – запрошуємо у онлайн магазин Readeat.

Переваги покупки в Readeat

Якщо ви шукаєте інтернет магазин книг, на якому ви не лише зможете зробити та отримати своє замовлення, а й який підкаже та допоможе обрати книжки саме для вас, запрошуємо переглянути сайт Readeat.

Ось причини, чому варто обрати наш магазин книг: 

  • широкий асортимент книг для всіх вікових категорій;
  • великий вибір англомовної літератури різних жанрів;
  • зберігаємо ціни рекомендовані видавцями;
  • можливість вибрати книги не лише за автором, категорією чи обкладинкою, а й за настроєм чи періодом життя;
  • ком’юніті книголюбів, які діляться своїми чесними відгуками, пишуть рецензії, та складають власні книжкові плейлисти;
  • разом із книгами ви можете обрати платівки, періодику та сувеніри.

Уся література онлайн

Для тих, хто звик купляти книги онлайн, ми створили великий книжковий магазин онлайн, де зібрали найцікавішу літературу від українських та іноземних видавців. А також додали у магазин зручний розподіл книжок за жанрами, категоріями, тематикою, настроями та навіть визначними преміями. Тут ви знайдете книги на будь-який смак. 

Більшість книг на сайті містить рецензії або ж відгуки від читачів, блогерів чи редакції. Читайте та обирайте ті книги, які відгукуються за описом чи рев’ю.

Найкращий магазин книг українською мовою

Readeat – найкращий магазин книг українською і не лише. Основна мета нашого проєкту — зробити повноцінне книжкове ком’юніті: з плейлистами, дискусіями та рейтингами, за аналогією Goodreads та Spotify. Тому в онлайн-магазині Readeat.com ми зібрали тисячі українськомовних книг. Ті ж книжкові тайтли ви знайдете, якщо заглянете у фізичний магазин у Києві з цінами від видавництв.