Реферальна програма Сушия Friends Bonus

18 01 2023

Все доволі просто.

Щоб взяти участь у реферальній програмі Сушия Friends Bonus, тобі необхідно зареєструватись на сайті www.sushiya.ua

Завдяки цьому у тебе з’явиться можливість згенерувати реферальне посилання з унікальним промокодом. Це посилання ти можеш відправити другу у будь-якому зручному месенджері, розмістити промокод у своїх соціальних мережах та будь-де ще.

Твої друзі, які отримали реферельне посилання, мають нагоду отримати подарунок – рол Філадельфія в кунжуті зі свіжим лососем до замовлення у службі доставки «Сушия». Щоб отримати подарунок, їм необхідно перейти за отриманим посиланням, зробити замовлення від 600 грн у службі доставки "Сушия" на сайті www.sushiya.ua та обрати спосіб доставки «Кур’єром». Після цього реферальний промокод автоматично з’явиться на сторінці оформлення замовлення у полі «Промокод». Другу залишається лише натиснути кнопку «Застосувати» під промокодом і подарунок – рол Філадельфія в кунжуті зі свіжим лососем з’явиться у кошику замовлення.

Ти, натомість, отримаєш грошовий сертифікат номіналом 50 грн за кожного друга, який зробив та оплатив замовлення, скориставшись твоїм унікальним промокодом. Грошовий сертифікат з’явиться у твоєму особистому кабінеті на сайті www.sushiya.ua.

Поширені запитання

– Як згенерувати реферальне посилання з промокодом?

Щоб згенерувати реферальне посилання з промокодом, необхідно перейти у особистий кабінет, посилання на який знаходиться у верхньому правому куті сайту www.sushiya.ua. У меню, що відкрилося, необхідно обрати пункт «Сушия Friends Bonus». Після цього відкриється веб-сторінка – на ній ти з легкістю знайдеш свій унікальний промокод на подарунок.

– Як відправити другу реферальне посилання з промокодом?

Щоб відправити реферальне посилання другу, необхідно зайти у підрозділ «Сушия Friends Bonus» у особистому кабінеті та скопіювати реферальне посилання за допомогою кнопки «Скопіювати» – посилання скопіюється у твій буфер обміну. Тепер ти можеш відправити посилання другу у будь-якому зручному месенджері або розмістити промокод у своїх соціальних мережах.

– Скільки разів можна скористатись реферальним посиланням?

Один твій друг може скористатися реферальним посиланням від тебе та отримати подарунок лише один раз. Але кількість друзів, яким ти можеш відправити реферальне посилання та отримати сертифікат на 50 грн, не обмежена.

– Як я отримаю свій сертифікат на 50 грн?

Після того, як твій друг скористається реферальним посиланням, оплатить та отримає замовлення з твоїм подарунком, сертифікат на 50 грн буде автоматично відправлено у твій особистий кабінет. Ти знайдеш його у розділі «Мої знижки та сертифікати» та зможеш завантажити у pdf форматі.

– Як скористатись грошовим сертифікатом на 50 грн?

Так само, як і будь-яким грошовим сертифікатом «Сушия».

Подарунковий сертифікат містить унікальний 13-цифровий штрих-код, який можна використати у службі доставки «Сушия» лише один раз. Після використання цифровий штрих-код блокується і є недійсним.

Для того, щоб отримати знижку у розмірі вартості номіналу подарункового сертифікату: зроби замовлення у службі доставки та вкажи 13-цифровий код та номінал подарункового сертифікату(ів) у полі «коментар» під час оформлення замовлення через сайт sushiya.ua або назви код оператору під час оформлення замовлення за телефонами служби доставки. Важливо! До одного замовлення (одного чеку) можна застосувати максимум 5 грошових сертифікатів.

– Скільки сертифікатів на 50 грн я можу використати одночасно?

До одного замовлення (одного чеку) можна застосувати максимум 5 грошових сертифікатів.