Безкоштовна доставка

Увага! У зв'язку з перебоєм електрики по всій країні можливі затримки з оформленням і відправленням замовлень.

ДОСТАВКА У ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ – БЕЗКОШТОВНО ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 ГРН. ,

в іншому випадку вартість доставки розраховується згідно тарифів кур'єрської служби «Нова Пошта». Зазвичай доставка займає 1-5 днів.

У разі безкоштовної доставки «Новою Поштою», можна замовити не більше двох товарів одного артикула.

ДОСТАВКА В ПОШТОМАТ НОВОЇ ПОШТИ– БЕЗКОШТОВНО ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 ГРН. за умовами повної оплати замовлення.

при замовленні до 1500 грн вартість доставки оплачує клієнт згідно тарифів кур'єрської служби «Нова Пошта». Зазвичай доставка займає 1-5 днів.
 
Вартість замовлення, за умовами доставки в поштомати «Нової Пошти», не повинна перевищувати 10 000 грн. Якщо вартість замовлення вища, то доставку потрібно буде оформити у відділення «Нової Пошти».

КУР'ЄРСЬКА АДРЕСНА ДОСТАВКА В РУКИ - БЕЗКОШТОВНО ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ВІД 1500 ГРН. за умовами повної оплати замовлення.

Адресна доставка замовлень по Україні - БЕЗКОШТОВНА, при замовленні більше 1 500 грн., в іншому випадку вартість доставки оплачує клієнт згідно тарифів кур'єрської служби «Нова Пошта».

ДОСТАВКА В МАГАЗИН

Доставка виробів до магазину здійснюється при замовленні від 1 500 грн.

У РАЗІ ВІДМОВИ ВІД ПОСИЛКИ У ВІДДІЛЕННІ АБО ВІД КУР'ЄРА НОВОЇ ПОШТИ - ВСІ ВИТРАТИ СПЛАЧУЮЄМО МИ.

У разі відмови Вами від замовлення в відділенні «Нової Пошти» або від Кур'єра, Ви нічого не сплачуєте. Всі витрати за логістику сплачуються компанією «Золотий Вік».

МІЖНАРОДНА ДОСТАВКА

  • Надсилання тільки після 100% передоплати
  • Доставка здійснюється за допомогою міжнародної служби доставки "Укрпошта"
  • Вартість доставки розраховується індивідуально за тарифами “Укрпошта”
  • Повернення/обмін товару при доставці за кордон неможливе
  • Список країн, доступних для замовлення міжнародною доставкою: Польща, Німеччина, Нідерланди, США, Канада, Англія, Чехія, Словаччина, Латвія, Ісландія, Словенія, Хорватія, Греція, Угорщина, Естонія
  • Деякі країни можуть нараховувати державне мито на посилки. Дані стягнення залежать виключно від митної політики конкретних держав.

Як оформити міжнародну доставку (покрокова інструкція)

ЯК ОТРИМАТИ ЗАМОВЛЕННЯ В ВІДДІЛЕННІ НОВОЇ ПОШТИ

Вам на вказаний номер телефону прийде смс з номером накладної та запрошенням прийти і отримати свою посилку. При отриманні замовлення при собі необхідно мати паспорт.

Перевірити статус своєї посилки можна тут: tracking.novaposhta.ua/#/uk/.

Якщо замовлення не буде отримано протягом 7 днів з моменту прибуття на відділення Нової Пошти, воно буде автоматично відправлено назад (повернуто відправнику). Повторну відправку замовлення сплачує клієнт відповідно до тарифів кур'єрської служби «Нова Пошта», не залежно від сумми замовлення.

ВАЖЛИВО!Обов'язково перевіряйте товар при отриманні у відділенні компанії перевізника. Якщо у Вас виникли питання при отриманні посилки або виявлено брак / пошкодження зверніться на гарячу лінію (0 800 302 505), не залишаючи відділення компанії перевізника.