0800 330 060
Безкоштовно по Україні
0
0

Ваш кошик порожній!
Ваша знижка: -10%
Лідер продажу!
Силікагелевий наповнювач AnimAll Кристали смарагду, для котів, 5 л (2.1 кг)
Ваша знижка: -10%
Лідер продажу!
Рукавичка для вичісування шерсті AnimAll Groom для тварин, сіра
Ваша знижка: -10%
Лідер продажу!
Преміум корм Vitapol Karmeo для шиншил, 450 г
Преміум корм Vitapol Karmeo для шиншил, 450 г
111124
2
130.20 ₴ 117.60 ₴
Лідер продажу!
Деревний наповнювач AnimAll для котів, 7.5 кг
Ваша знижка: -9%
Лідер продажу!
Іграшка AnimAll Fun м'яч каштан для собак, 5 см, зелена
Ваша знижка: -10%
Лідер продажу!
ВітаміниAnimAll VetLine Ca PRO для середніх порід собак 1 г × 200 табл
Ваша знижка: -30%
Лідер продажу!
Ласощі AnimAll Snack курячі снеки з качкою та тріскою, для котів, 500 г
Ваша знижка: -10%
Лідер продажу!
Універсальний наповнювач AnimAll гігієнічний для домашніх тварин,  5 кг

ZooComplex інтернет-зоомагазин

Зоокомплекс - це величезний вибір товарів і кормів для тварин і акваріумістики від кращих виробників. Зоотовари інтернет магазину тільки від перевірених постачальників, що говорить про якість всіх видів поставок для ваших домашніх улюбленців. На даному сайті ви можете знайти все, що вас цікавить завдяки зручному і правильному формуванню товарів за їх призначенням та видами тварин.

Зоотовари інтернет-магазину зоокомплекси

Асортимент товарів інтернет-магазину ZooComplex здивує навіть найвибагливішого покупця з самими екзотичними тваринами. Такого вибору корму, іграшок, туалетного приладдя та інших товарів, необхідних для вашого улюбленця, ви не знайдете ні в одному магазині України.

Категорії товарів на ваш вибір:

  • Товари для котів. Тут ви знайдете корм, який полюбить навіть самий вибагливий член вашої родини. Спеціальні ветеринарні препарати допоможуть уникнути різних захворювань, врятують від бліх, глистів та кліщів. Добавки, засновані на вітамінах, зміцнять здоров'я, подбають про вовни і зовнішній вигляд тварини в цілому. Також різноманітний асортимент аксесуарів, перенесень, туалетів і різних видів наповнювачів.
  • Товари для собак. В інтернет-магазин зоотоварів надходять вологі і сухі корми від кращих виробників для найрізноманітніших порід собак. Вітамінні ласощі дозволять вашому вихованцеві підтримати його здоров'я організму на вищому рівні, відновлять стан після хвороб і дресирувань. Різноманітний вибір одягу, іграшок, сумок-перенесень для будь-якої погоди зроблять прогулянки затишними.
  • Товари для гризунів. Тут ви знайдете клітини як для маленького хом'ячка, так і для великої щури і навіть не усидчивой білки. Не варто забувати про необхідні для них кормах, які так необхідні тварині, а тим більше в зимовий період часу. Аксесуари теж відіграють чималу роль, особливо, якщо ви не випускаєте улюбленця з клітки: коліщатка, кульки, важки на мотузочках, тунелі для мишей, бігові колеса та інше.
  • Товари для птахів. Інтернет зоомагазин пропонує широкий асортимент клітин в залежності від розміру і способу життя вашої пташки. Тут ви знайдете клітини з пластика і металу з висувним нижнім піддоном (з еко матеріалів), будете мати можливість пограти з пернатим і встановити для нього розважальні товари. Також не будемо забувати про необхідні для птахів кормах з мінералами, крейді і сепії.
  • Товари для морської акваріумістики. Необхідних фракцій грунт є насамперед в акваріумі для нормальної життєдіяльності водоростей, морська вода, всі необхідні очисники, сачки для лову рибок і пакети для їх транспортування - це все ви можете придбати в інтернет-магазині ZooComplex.
  • Товари для прісноводної акваріумістики. Різні види корму для прісноводних мешканців, численні види товарів для рибок і домашнього акваріума здивує своїм асортиментом і різноманітністю: сачки, пакети для транспортування, все необхідне обладнання для підтримки необхідної кількості кисню і температури води.
  • Товари для тераріумістики. ZooComplex представляє тераріуми для любителів різновидів рептилій, скорпіонів і амфібій та інших екзотичних тварин. Вашій увазі будуть представлені тераріуми всіх типів: кубічні, вертикальні і горизонтальні. Також ви можете знайти всі необхідні корми й підгодівлі для вашого унікального вихованця, а для самого тераріуму все необхідне обладнання: лампи і термометри.
  • Товари для ставків. Крім вихованців і товарів для них, на даному сайті ви можете знайти все необхідне для ставків: корм для можливих риб в гранулах, паличках або пластівців і ліки для них від водних паразитів, препарати для боротьби з ненависними водоростями-шкідниками, добрива для води.
  • інші товари. У категорії Інші товари ви можете знайти спрей для прікусиванія і розчини для ін'єкцій для коней, а також всілякі клітини, обладнані драбинами, будиночками, тунелями) і корм для тхорів і фреток.

Переваги інтернет-магазину ZooComplex

Такого широкого асортименту для численних різновидів тваринного і водного світу ви не знайдете ні в одному зоомагазині України, а головне гарантія якості товару! Нам довіряють тисячі задоволених клієнтів!

Замовлення і доставка продуктів

Оперативність прийому замовлення і відправка його у найкоротші терміни говорить про професійність працівників інтернет-магазину ZooComplex. На сайті вказані адреси наших зоомагазинів, де ви можете купити зоотовари, а також є можливість оформити заявку з доставкою Новою Поштою або іншими транспортними компаніями. Оплатити покупку необхідного товару можна будь-яким зручним для вас чином: за безготівковим розрахунком платіжну систему або готівкою при отриманні товару. Переконайтеся в якості товарів і професіоналізмі працівників інтернет-магазину ZooComplex особисто, замовивши все необхідне для ваших улюбленців, і вони завжди будуть радувати вас своїм здоров'ям і тривалістю життя!